Bine aţi venit!

Ne face plăcere să ne prezentăm pe noi şi oferta noastră.

Prof. Dr. ing. Constantin Stăncescu (n. 1945)

Firma FAST Impex SRL este a 17-a firmă particulară din România după 1989, înfiinţată pe 26 martie 1990. Iniţial s-a înscris în Registrul Comerţului ca „întreprindere mică”, iar din 1991 ca Societate cu Răspundere Limitată (SRL). Profilul principal are două ramuri: Software şi Editură.

SC FAST Impex SRL a fost Dealer Autodesk între 1993 şi 2007, având ca obiect comercializarea produselor software de Proiectare Asistată ale firmei Autodesk: AutoCAD, AutoCAD Mechanical, Mechanical Desktop şi Inventor. În paralel, au fost create diverse pachete software pe bază de contract.

Editura FAST a scos între anii 1991-1999 revista lunară „Hello CAD Fans” de Proiectare Asistată, revistă care a fost distribuită în toată ţara (revista scanată poate fi găsită în secțiunea Diverse a acestui site). În prezent, Editura FAST publică şi distribuie carte tehnică, cu orientare preponderentă pe Proiectare Asistată în domeniul Mecanic. Fiind autorizată de Biblioteca Naţională a României, Editura FAST este autorizată să aplice ISBN.

 

Tot noi am creat şi gestionăm site-ul de mare atracţie www.capisci.ro. Vizitaţi-l!

 

Firma FAST Impex a fost fondată şi condusă de regretata Steluţa STĂNCESCU (1949 - 2005).

Participare la CERF 1994
Diploma CERF 1998
Diploma de Excelență Autodesk 1998

Urmaşii ei se străduie să menţină reputaţia firmei FAST Impex, aflată cronologic pe locul 17 în România, atât prin crearea de software competitiv, cât şi prin publicarea de cărţi prestigioase de Proiectare Asistată.

 

Menirea noastră...

Citește!

 


© Materialele prezentate pe acest site pot fi difuzate sau multiplicate numai cu păstrarea integrității lor, fără a fi trunchiate, prelucrate sau modificate în orice fel, menționându-se explicit numele autorilor, al editurii etc.

Acest site a devenit funcțional la data de 16 februarie 2010